shutdown your computer in less than a minute?

completely shut down your computer typically takes more than a minute. but try Asus EEE.. it shut off in a blink.

but that 7″ lcd .. un bearable for spreadsheet editing..

then, try any mac ppc with G3 500 processor.. and OS 9.1 or 9.2… click shut down.. and before your next breath, it went off completely… with me, it’s 12″ lcd good enough for daily use.. 😀

This entry was posted in tricks and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to shutdown your computer in less than a minute?

  1. tedytirta says:

    iya deh tau yang sekarang dah pake Mac 😀

  2. masliliks says:

    bukan begicu maas, ini maksutnya menyadarken bahwa ada teknologi yang memudahken kite 😀
    bahkan ada temen yang sudah 6 bulan ini mac nya ga pernah mati (cuman ditutup-sleep aja) .. tapi nyang ini mac core2duo hihihihi jauhlah dari oldschool g3-500

  3. tedytirta says:

    eh kl mac cuma ditutup doank gak pake shutdown, harddisknya muter atau parking ya spindlenya? aman mana sama shutdown?

  4. masliliks says:

    sepertinya parkir mas, lak dia itu statusnya sleep
    kalo di windos dibilang hybernate itu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s