lingua franca

de facto lingua franca is not English. In fact don’t even know what is it called. But I do know the sound. Some thing like … ‘oeee..oeee..oeee’ or ‘waaa..waaa.waaa’. I bet you’ll hear it everywhere in the world spoken by babies.

This entry was posted in otjehan sagala matjem and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to lingua franca

  1. r380 says:

    Iyo Kang, wingi nemu sing PC 900 di dol US$ 277 wah dadi kalap. 😀

    Lha sampeyan nganggo sing tipe opo?

  2. masliliks says:

    wahahaha, dhasar.. aku olet sing 900 celeron,ide 30gb,2gb,
    kuwi brarti seri HD yo?olet seken nang kene dibonusi tas targus cuilik menthik
    tapi yen takpikir2 tangane dhewe iki lak jempol kabeh, ra mlengse po le ngetik wan?aku kadang2 mlengse ik

  3. r380 says:

    Wah keren. Kuwi sing tipe H yo? Aku takok anyar nang kene kiro-kiro US$ 400 je. Pengen sing Atom ae jane. Nak tipe H ki di enggo ajojing normal ra? Secara harddisk kan ono sing gerak. Oleh piro seken kuwi Kang? Hehehe…

    Wah masalah typo nak nganggo mbakyu asus ki ya sudah terbiasa. Lha komenku nang trit sijine nang blogmu kan typo juga 😀 Jempol kabeh ngene kok 😀

    Tapie enak je. Iso nggo turonan wireless’e ganggo ad hoc karo IBM ku. Trus pasang VNC server trus di remote nganggo kdrc gawanane Xandros Asus Eee. Nak bosen nganggo linux iso main windows. Mayan kan karo bobok-bobok 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s